Hvad kan vi hjælpe dig med?
Vi vil altid gerne kommunikere med vores kunder. så savner du information om et specifikt emne, har du forslag, ris eller ros; er du velkommen til at kontakte os
Kontakt osKom alle de tørre ingredienser ned i en skål. Bland det hele sammen til en dej og lav til sidst en fordybning i midten af dejen.
Bland mælken og olien sammen og tilsæt det herefter lidt ad gangen i dejen. Ælt dejen godt igennem i ca. 5-10 minutter. Når dejen er æltet, kom et rent viskestykke over og stil den et varmt sted i ca. 10 min.
Riv goudaosten på et rivejern. Skær forårsløgene fint.
Del nu fladbrødsdejen i 8 lige store klumper. Rul klumperne ud tyndt, så de får en tykkelse på 2-4 mm.
Fordel gouda og forårsløg på 4 af de tynde udrullede fladbrød. Læg de resterende fladbrødsstykker ovenpå og pres det godt sammen i siderne og på midten.
Pensl fladbrødene med lidt olie på begge sider og kom dem på grillen. Giv dem ca. 5 minutter på hver side ved 180-200 grader. Servér fladbrødende strakt imens de er varme.
Tip: Prøv også at bage brødene med en anden ost, fx gouda med pesto.
Det er tvillingerne Laura og Christine, der står bag Twin Food. De to dygtige madbloggere bor i Aarhus og er begge civilingeniører, men bruger madlavningen og bloggen som et frirum i hverdagen. Nyd deres lækre grillede fladbrød her og find flere gode opskrifter på twin-food.dk
Besøg Twin Food