Hvad kan vi hjælpe dig med?
Vi vil altid gerne kommunikere med vores kunder. så savner du information om et specifikt emne, har du forslag, ris eller ros; er du velkommen til at kontakte os
Kontakt osAuberginerne
Skær auberginerne på langs, så de halveres. Prik små huller på indersiden af de halve auberginestykker med en gaffel. Pensl auberginerne med olivenolie og krydr med salt.
Kom auberginerne på grillen og giv dem ca. 10 minutter på hver side, eller indtil kødet er helt blødt. Fyldet i de grillede auberginer skal kunne moses med en gaffel. Når de er færdige, lad dem køle lidt af inden du putter dressingen på.
Dressing
Til dressingen røres alle ingredienserne godt sammen og smages til, som du kan lide. Når tahindressingen er færdig og auberginerne har kølet lidt af, kom dressingen ud over auberginerne. Fordel også hakket mynte, granatæblekerne og et drys dukkah ud over de grillede auberginer.
Tilbehør
Kog vand til couscous. Kom couscoussen ned i en skål og hæld det kogende vand over. Forsegl skålen til med film og lad det trække i ca. 10-15 minutter. Hak mynten fint, mens du venter.
Når couscoussen har trukket færdig, rør rundt i den med en gaffel indtil alle de små korn er faldet fra hinanden.
Tag kernerne ud af granatæblet. Bland olivenolie, citronsaft, mynte og granatæblekernerne i couscoussen og smag til sidst couscoussalaten til med salt.
TIP: Retten er et lækkert match til fx grillede lammekoteletter eller grillet kyllingefilet.
Ditte Ingemann, fra bloggen The Food Club, har en lang liste af kogebøger bag sig, og er altid at finde i et køkken eller bag et kamera. Ditte evner at gøre det søde lidt sundere og mikser utraditionelle ingredienser til nye fantastiske resultater. Find flere af Dittes opskrifter på thefoodclub.dk
Besøg The Food Club