Hvad kan vi hjælpe dig med?
Vi vil altid gerne kommunikere med vores kunder. så savner du information om et specifikt emne, har du forslag, ris eller ros; er du velkommen til at kontakte os
Kontakt osIndstil grillen til indirekte varme
Skær butterdejsbunden i 6 firkanter
Læg dem på en bagepapir beklædt grillbakke/bageplade
Fold dem til en trekant og pensl med sammenpisket æg og drys med perlesukker
Bag dem ved indirekte i ca. 10-12 min. til de er gyldne
Pisk fløden og bland den med vaniljeskyr og vaniljesukker
Flip toppen af butterdej skallerne tilbage og fyld med flødeblandingen
Slut med skiver af jordbær ovenpå flødeblandingen og flip toppen tilbage igen, drys med florsukker og riv lidt citronskal henover
Udstyr: Pensel, bageplade
Grilltid: 15 minutter
Køkkentid: 10 minutter
Grillmetode: Indirekte varme
Grilltemperatur: 185°
Bag Grill All & Food står Pia Kromann Bindslev. Pia er dedikeret helårsgriller og har i mere end 25 år været med til at skabe grillkultur i Danmark. Pias motto er at "alt kan grilles". Find flere opskrifter fra Pia på hendes hjemmeside eller Instagram profil (@grillallogfood).
Besøg Grill All & Food