Grillede grøntsagsspyd med barbeque sauce

ingredienser

  • 12 træspyd
  • 10 champignoner
  • 1 gul peberfrugt
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 grøn peberfrugt
  • 1 aubergine
  • 1 squash
  • 3 store rødløg
  • Barbeque sauce

fremgangsmåde

Læg træspyddene i blød i noget vand, så du undgår at de brænder på, når de puttes på grillen.

Skær grøntsagerne ud i passende størrelser alt efter smag. Fordel skiftevis de udskårne grøntsager på grillspyddene.

Pensl grøntsagsspyddene med barbecue sauce. Kom spyddene på grillen og giv dem et par minutter på hver side. Servér med det samme imens de er varme.

Tip: Grillspyd er en god måde at huske at få masser af grønt på, når du griller. Ofte bliver grillmiddagen meget præget af kød, men på denne måde husker du også grøntsagerne.

Denne opskrift er fra Vanløse Blues

Maria Engberg, der er kvinden bag bloggen Vanløse Blues, er selverklæret grøntsagspassionist og kan trylle de mest simple grøntsager om til spændende retter.

Se flere opskrifter på lækker hverdagsmad