Hvad kan vi hjælpe dig med?
Vi vil altid gerne kommunikere med vores kunder. så savner du information om et specifikt emne, har du forslag, ris eller ros; er du velkommen til at kontakte os
Kontakt osLæg træspyddene i blød i noget vand, så du undgår at de brænder på, når de puttes på grillen.
Skær grøntsagerne ud i passende størrelser alt efter smag. Fordel skiftevis de udskårne grøntsager på grillspyddene.
Pensl grøntsagsspyddene med barbecue sauce. Kom spyddene på grillen og giv dem et par minutter på hver side. Servér med det samme imens de er varme.
Tip: Grillspyd er en god måde at huske at få masser af grønt på, når du griller. Ofte bliver grillmiddagen meget præget af kød, men på denne måde husker du også grøntsagerne.
Prøv også
Maria Engberg, der er kvinden bag bloggen Vanløse Blues, er selverklæret grøntsagspassionist og kan trylle de mest simple grøntsager om til spændende retter.
Se flere opskrifter på lækker hverdagsmad