Hvad kan vi hjælpe dig med?
Vi vil altid gerne kommunikere med vores kunder. så savner du information om et specifikt emne, har du forslag, ris eller ros; er du velkommen til at kontakte os
Kontakt osStart med at pille majsene. Du kan lade bladende blive siddende som håndtag. Fordel lidt smør på majsene og grill dem på høj varme.
Grillen skal være varm når majsene lægges på. Hvis du ikke har en grill, kan en grillpande bruges.
Majsene skal gerne brankes en smule. Krydr dem med salt, når de er færdige.
Rør cremefraiche, mayonnaise og lime sammen til toppingen og smag den til med salt.
Til sidst smøres cremen ud på de grillede majs. Top med ost og drys eventuelt med lidt cayenne – alt efter smag. Pynt med koriander og servér straks majsene med limebåde til.
Tip: Har du ikke pecorino, kan du bruge parmesan i stedet. Vil du have en fedtfattig version af cremen, kan du erstatte cremefraiche og mayo med tyk yoghurt.
Prøv også
Louisa er forfatter til et utal af kogebøger, kendt fra Go’Morgen Danmark, en del af kokke-teamet hos Aarstiderne, blogger og meget mere. Smag på hendes mexi-style grillede majs her, som kan bruges som snack eller som tilbehør til grillet kød.
Besøg Louisa Lorang