Hvad kan vi hjælpe dig med?
Vi vil altid gerne kommunikere med vores kunder. så savner du information om et specifikt emne, har du forslag, ris eller ros; er du velkommen til at kontakte os
Kontakt osPensel selleriskiverne med olivenolie og krydr dem med salt og peber.
Kom løgene i en foliebakke og vend dem med olivenolie, timian, rosmarin, salt og peber.
Sæt foliebakken på grillen, læg selleriskiverne direkte på grillen, og giv det hele 30 minutter ved høj varme. Vend selleriskiverne halvvejs.
Anret rucolaen på fire tallerkener og læg selleriskiverne ovenpå.
Fordel løgene på selleriskiverne og pynt med balsamicoglace, citronskal og hasselnødder.
Server evt. groft brød til.
Maria Engberg, der er kvinden bag bloggen Vanløse Blues, er selverklæret grøntsagspassionist og kan trylle de mest simple grøntsager om til spændende retter.
Se flere opskrifter på lækker hverdagsmad