Grillede selleristeaks med bagte løg

ingredienser

Selleristeaks og løg

  • 1 knoldselleri i skiver
  • 6 store rødløg i både
  • 1 stilk frisk rosmarin, finthakket
  • 2 stilke frisk timian, finthakket
  • Olivenolie
  • salt og peber

Til servering

  • Balsamicoglace
  • Fint revet citronskal
  • 1 dl. ristede hasselnødder, groft hakkede
  • 100 g rucola 

fremgangsmåde

Pensel selleriskiverne med olivenolie og krydr dem med salt og peber.
Kom løgene i en foliebakke og vend dem med olivenolie, timian, rosmarin, salt og peber.

Sæt foliebakken på grillen, læg selleriskiverne direkte på grillen, og giv det hele 30 minutter ved høj varme. Vend selleriskiverne halvvejs.

Anret rucolaen på fire tallerkener og læg selleriskiverne ovenpå.
Fordel løgene på selleriskiverne og pynt med balsamicoglace, citronskal og hasselnødder.

Server evt. groft brød til.

Denne opskrift er fra Vanløse Blues

Maria Engberg, der er kvinden bag bloggen Vanløse Blues, er selverklæret grøntsagspassionist og kan trylle de mest simple grøntsager om til spændende retter.

Se flere opskrifter på lækker hverdagsmad