Hvad kan vi hjælpe dig med?
Vi vil altid gerne kommunikere med vores kunder. så savner du information om et specifikt emne, har du forslag, ris eller ros; er du velkommen til at kontakte os
Kontakt osStart med at varme grillen op til 225 grader.
Skræl og skær kartoflerne i 1,5 cm tykke skiver. Pensl dem herefter med olivenolie og krydr dem med salt og peber.
Lav nu dressingen, mens kartoflerne grilles. Rør alle ingredienserne sammen og lad det trække, indtil kartoflerne er færdige.
Grill sødkartoffelskiverne i ca. 10-12 minutter på begge sider. Når de er færdige, anrettes de på et fad.
Afslut retten med at hælde dressing over kartoflerne og drys med peanuts og sesamfrø.
Tip: Server kartoflerne som de er, eller grill et stykke kyllingebryst til for en mere fyldig ret.
Prøv også
Maria Engberg, der er kvinden bag bloggen Vanløse Blues, er selverklæret grøntsagspassionist og kan trylle de mest simple grøntsager om til spændende retter. Smag på hendes lækre opskrifter her og mød hende også på bloggen vanloseblues.blogspot.dk
Besøg Vanløse Blues