Hvad kan vi hjælpe dig med?
Vi vil altid gerne kommunikere med vores kunder. så savner du information om et specifikt emne, har du forslag, ris eller ros; er du velkommen til at kontakte os
Kontakt osTænd din gasgrill, og sæt den til indirekte og halv varme. Stegetemperatur ca. 190°C.
Rens anden, og klip/skær den yderste del af vingerne af, som du lægger til side. Gnid derefter anden indvendigt med salt og peber.
Skær æblerne i tern, og fyld anden med æbletern og svesker. Luk derefter anden med kødnåle eller snor.
Put de afklippede vinger i foliebakken sammen med vand og eventuel indmad.
Læg nu anden i en stegekurv, som du placerer i foliebakken.
Steg anden i 1 time. Hæld lidt nyt vand i foliebakken, og vend anden. Lad den stege i 1 - 2,5 timer afhængigt af vægten.
Mens anden steger, snitter du rødkålen i helt tynde strimler og vender den sammen med kirsebæreddiken. Tilsæt salt, og lad kålen trække i eddiken i et par timer.
Rist mandler eller valnødder ved svag varme på en pande, og hak dem groft.
Skræl appelsinerne, og skær frugtkødet i små tern.
Bland honning og olie sammen til en dressing, og smag til med salt og peber.
Bland rødkål, appelsiner, nødder og rosiner/tranebær, og vend dressingen i. Servér lækkerierne med små, ristede kartofler.
Så har du en lækker andesteg på din grill.
Velbekomme!