Hvad kan vi hjælpe dig med?
Vi vil altid gerne kommunikere med vores kunder. så savner du information om et specifikt emne, har du forslag, ris eller ros; er du velkommen til at kontakte os
Kontakt osIndstil grillen til indirekte varme
Rens og kog kartoflerne i en gryde med låg på grillen v/direkte varme i ca. 20 min. og hæld vandet fra
Læg tærtedejen i bunden af formene, skær den evt. til, så kanterne passer
Bland hvidløgsost, hytteost, mozzarella, æg og salt og peber
Rist pinjekerne på grillen i en pande v/direkte varme og drys dem med salt
Knæk bunden af aspargesene
Fordel osteblandingen i tærteformen, fordel asparges og de kogte kartofler
Afslut med ½ delen af pinjekerner
Sæt tærten på grillen og bag den i ca. 15-18 min
Serveres med rucola, pinjekerner, salt og lidt olivenolie
Udstyr: Tærteform eller bradepande og gryde m/låg, pande
Grilltid: 15 minutter
Køkkentid: 15 minutter
Grillmetode: Indirekte/direkte varme
Grilltemperatur: 200°
Bag Grill All & Food står Pia Kromann Bindslev. Pia er dedikeret helårsgriller og har i mere end 25 år været med til at skabe grillkultur i Danmark. Pias motto er at "alt kan grilles". Find flere opskrifter fra Pia på hendes hjemmeside eller Instagram profil (@grillallogfood).
Besøg Grill All & Food