Hvad kan vi hjælpe dig med?
Vi vil altid gerne kommunikere med vores kunder. så savner du information om et specifikt emne, har du forslag, ris eller ros; er du velkommen til at kontakte os
Kontakt osBuddhabowl
Start med at plukke de grimme, yderste blade af rosenkålen, som kasseres. Skær rosenkålen ud i halve stykker og put dem i en skål.
Auberginen og sødekartoflerne skæres i skiver af ca. 2 cm. Løget skæres ud i både. Kom det hele ned i skålen med de halve rosenkål.
Vend det hele sammen med olivenolie, rosmarin, salt og peber.
Grill grøntsagerne på medium varme i 15-20 min. Grill eventuelt grøntsagerne i en foliebakke, hvis du har.
Rosmarindressing
Kom alle ingredienser til rosmarindressingen i en blender og blend det hele sammen til du får en jævn og cremet masse. Tilføj eventuelt lidt vand for at justere konsistensen og smag til med salt og peber.
Hæld dressingen over i en beholder, for eksempel en flaske, og stil dressingen på køl indtil retten skal serveres.
Tilbehør
Skyl quinoaen i koldt vand og kom det i en gryde med 8 dl vand. Tilsæt salt til vandet.
Bring gryden i kog ved mellem varme. Lad quinoaen koge i ca. 15-18 minutter og smag eventuelt på dem undervejs for at se om de er færdige. Hæld det sidste vand fra i en si, når de er færdige.
Anret den kogte quinoa på 4 tallerkener eller i skåle og fordel de grillede grøntsager ud over. Drys til sidst de ristede hasselnødder på retten og servér rosmarindressingen ved siden af.
TIP: Grillede kyllingelår eller kalveschnitzler går godt til denne ret, hvis du vil supplere med kød.
Maria Engberg, der er kvinden bag bloggen Vanløse Blues, er selverklæret grøntsagspassionist og kan trylle de mest simple grøntsager om til spændende retter.
Se flere opskrifter på lækker hverdagsmad