Grillet sandwich med peberfrugt, squash, aubergine, pesto og oliven tapenade

Ingredienser

Vegansk sandwich

  • 8 skiver daggammelt surdejsbrød
  • 2 røde peberfugter
  • 1 squash
  • 1 aubergine
  • 100 g rucola
  • 8 basilikumblade
  • 1 dl. oliventapenade
  • 1 dl. pesto
  • olivenolie til pensling

fremgangsmåde

Start med at varme grillen op til 225 grader.

Tag nu grøntsagerne og skær dem på langs à ca. 1 cm tykke skiver.

Pensl surdejsbrødet og grøntsagsskiverne med olivenolie og krydr det med passende salt og peber.

Grill nu grøntsagerne ca. 3-5min på hver sin side. Grill samtidigt brødet til det er sprødt.

Når brødet er færdigt, smør da 4 skiver med pesto og 4 skiver med oliventapenade. Put en håndfuld rucolasalat på brødet og fordel herefter de grillede grøntsager ovenpå.

Top brødene med basilikumbalde på brødskiverne med pesto.

Tip: Opskriften er vegansk, men har du lyst til kød, kan du tilføje røget skinke eller grillet kylling til sandwichen.

Flere opskrifter fra Vanløse Blues

Maria Engberg, der er kvinden bag bloggen Vanløse Blues, er selverklæret grøntsagspassionist og kan trylle de mest simple grøntsager om til spændende retter. Smag på hendes lækre opskrifter her og mød hende også på bloggen vanloseblues.blogspot.dk

Besøg Vanløse Blues