Grøn salat med grillede æbler og squash, kylling & syltede rødløg

ingredienser

Salat

  • 200 g blandet salat
  • 2 æbler
  • ½ squash
  • 4 kyllingebryster
  • 125 g blød gedeost
  • 50 g ristede pinjekerner
  • 4 spsk. syltede rødløg

Dressing

  • 4 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. honning
  • 1 spsk. mørk balsamico
  • salt og peber

fremgangsmåde

Start med at skyl salaten, æblerne og squashen. Fordel salaten på et stort fad. Skær æblerne ud i både og squashen ud i tynde skiver og pensl begge dele med olie. Put æblerne og squashen på en forvarmet grill i ca. 2 min. på hver side.

Tag kyllingebrysterne og vend dem i en smule olie og krydr dem med salt og peber. Kyllingen grilles i ca. 7-8 min. på hver side, eller til de er gennemstegte. 

Pinjekernerne ristes på en tør pande og tages af, når de har fået en flot gylden farve.

Fordel de grillede æbler, squash, gedeosten, de gyldne pinjekerner og de syltede rødløg på salaten. Skær kyllingebrysterne ud i små aflange stykker og fordel på salaten.

Til sidst piskes alle ingredienserne til dressingen sammen og smages til med salt og peber. Fordel den lækre dressing udover salaten inden den skal serveres.

Tip: Lav gerne dobbelt portion og tag resten med i madpakken næste dag.

Flere opskrifter fra The Food Club

Ditte Ingemann fra bloggen The Food Club har en lang liste af kogebøger bag sig, og er altid at finde i et køkken eller bag et kamera. Ditte evner at gøre det søde lidt sundere og mikser utraditionelle ingredienser til nye fantastiske resultater. Smag på Dittes lækre grillretter her og glæd dig over, at grillretter også kan være enkle og grønne. Find flere af Dittes opskrifter på thefoodclub.dk

Besøg The Food Club