Hvad kan vi hjælpe dig med?
Vi vil altid gerne kommunikere med vores kunder. så savner du information om et specifikt emne, har du forslag, ris eller ros; er du velkommen til at kontakte os
Kontakt osStart med at røre oksekødet sejt med lidt salt. Hak mynte med hvidløg og tilsæt derefter alle øvrige ingredienser til farsen, og sæt på køl en times tid inden tilberedning.
Form runde kødboller af farsen, ca. 16 stk, af ca. 1 spsk. fars og sæt tre kødboller på et grillspyd med et stykke peberfrugt i mellem. Husk at læg træspyddene i vand et par timer, inden de skal bruges, så de ikke brænder for meget på grillen.
Steges på grillen ved ca. 175 grader i 7-10 min. Vendes jævnligt, så de bliver grillede jævnt på alle sider.
Til dressingen hakkes hvidløg, chili og mynte fint i en blender og blandes efterfølgende med yoghurt og citronsaft og smages til med salt, peber og paprika efter smag og behag.
Gane og Gaffel er Julie og Emilie, to madglade damer, der deler deres gode opskrifter på den fælles blog ganeoggaffel.dk.
Prøv deres kødbollespyd, der vil være et hit til både børn og voksne til sommerens lune grillaftener. De er nemme at gøre klar i forvejen, og skal kun have ganske kort tid på grillen, så små (og store) sultne munde hurtigt kan spises af. Den tilhørende dressing kan spices op og ned alt efter, hvor meget chili du smider i, og hvor børnevenlig den skal være.