Hvad kan vi hjælpe dig med?
Vi vil altid gerne kommunikere med vores kunder. så savner du information om et specifikt emne, har du forslag, ris eller ros; er du velkommen til at kontakte os
Kontakt osStart med at skære nektarinerne ud i både. Skær herefter squash, tomater og halloumi ud i skiver à ca. 5 mm. tykkelse. Put alle delene på grillen og giv det ca. 1 minut på hver side. Hold øje med tiden da det ikke må få for meget.
Pinjekernerne ristes på en tør, varm pande, indtil de får en gylden flot farve. Ryst panden et par gange undervejs, så kernerne ikke brænder på. Fordel til sidst de gyldne pinjekerner udover de grillede grøntsager og krydr retten med masser af frisk oregano.
Hæld alle ingredienserne til dressingen i en lille skål og rør det sammen, inden den smages til med salt og peber. Hæld til sidst dressingen udover salaten og servér den, mens den stadig er lun.
Ditte Ingemann fra bloggen The Food Club har en lang liste af kogebøger bag sig, og er altid at finde i et køkken eller bag et kamera. Ditte evner at gøre det søde lidt sundere og mikser utraditionelle ingredienser til nye fantastiske resultater. Smag på Dittes lækre grillretter her og glæd dig over, at grillretter også kan være enkle og grønne. Find flere af Dittes opskrifter på thefoodclub.dk
Besøg The Food Club