Tacopizza, sprød og med tacokrydderi

Ingredienser

  • 1 pizzadej på rulle
  • 100 g mascarpone
  • 500 g hakket oksekød
  • 1 pose tacokrydderi
  • Olie, til stegning
  • 100 g revet cheddarost
  • 1 rødløg i skiver
  • ½ iceberg i strimler
  • 2 dl salsa
  • 1 dl creme fraiche
  • 15 stk. jalapenos
  • Salt og peber

fremgangsmåde

  1. Tilslut gasflasken og forvarm grillen til 200 grader
  2. Sæt en stegeplade eller pande på grillen og forvarm
  3. Rul dej ud og placer den på en grillbakke eller bageplade
  4. Bag den sprød på grillen i ca. 12-15 min. lad den brænder under pizza være på lav
  5. Imens bunden bager, steger du kødet i lidt olie på panden, tilsæt taco krydderi
  6. Smør pizzabunden med marscarpone
  7. Fordel det stegte kød på pizzabunden
  8. Drys med revet cheddarost over det hele
  9. Læg salat og rødløg på pizzaen
  10. Top med salsa, cremefraiche og fordel jalapenos på
  11. Drys med salt og peber

Udstyr: Grillbakke, bageplade, stegepande/plade og gasflaske

Grilltid: 12-15 min

Køkkentid: 10 min

Grilltemperatur: 180° (brænder under pizzadejen skal være skruet helt ned)

Grill All & Food

Bag Grill All & Food står Pia Kromann Bindslev. Pia er dedikeret helårsgriller og har i mere end 25 år været med til at skabe grillkultur i Danmark. Pias motto er at "alt kan grilles". Find flere opskrifter fra Pia på hendes hjemmeside eller Instagram profil (@grillallogfood).

Besøg Grill All & Food