Hvad kan vi hjælpe dig med?
Vi vil altid gerne kommunikere med vores kunder. så savner du information om et specifikt emne, har du forslag, ris eller ros; er du velkommen til at kontakte os
Kontakt osNakkefileterne
Start med at lave krydderiblandingen til kødet. Tag paprika, spidskommen, cayennepeber, chili, oregano, salt og peber. Bland det hele sammen med olien. Gnid blandingen godt ind i nakkefileterne. Stil kødet på køl og lad det trække indtil det skal grilles.
Vent med at grille kødet til de andre elementer i retten er færdige.
Hvidløgsdressing
Start med at knuse hvidløget. Bland det sammen med cremefraichen. Smag dressingen til med limesaft, sukker, salt og peber. Stil dressingen på køl imens resten laves færdigt.
Tortillas
Lav nu tortilladejen ved at blande hvedemel, vand og lidt salt sammen i en stor skål, og ælt dejen sammen til du får en elastisk dej. Dejen deles i 16 lige store dejkugler. Rul kuglerne ud så tyndt som muligt uden at dejen går i stykker.
Bag enkeltvis hver tortilla på en tør pande på din grillrist. Giv dem ca. 1 minut på hver side til dejen bobler op. Når dine tortillas er færdigbagte, dækkes de til med et rent viskestykke for at holde på varmen indtil de skal bruges.
Tilbehør
Spidskålen og halvdelen af korianderen snittes fint eller efter smag. Bland det sammen med limesaft, sukker, salt og peber.
Skær til sidst rødløget i strimler eller efter smag.
Gill kødet og skær det ud i tynde skiver.
Anretning af tortillas
Til anretningen kommer du kød på din tortilla og fordeler kålsalat, passende mængde hvidløgsdressing, rødløg og til sidst pyntes der med den overskydende friske koriander.
Tip: Har du travlt, kan du købe gode færdiglavede tortillas i de fleste supermarkeder. Dem kan du blot varme på grillen inden servering.
Nadia Mathiasen henter meget af sin inspiration fra Thailand, hvor hendes mor kommer fra. Det giver et fantastisk mix af eksotiske smage og nordiske råvarer, som også passer perfekt til grillen. Mød Nadia på foodfanatic.dk.
Besøg Foodfanatic